Smok to obraz Celofyza zrodzony w umysłach ludzi słabo znających Prawdę, ale intuicyjnie przeczuwających jej istnienie.eses pisze:Dla mnie może być i Mahatma, ale - pomyśl nad zmianą specopa w takim razie ;P Bo ten smok nie pasuje ;)
CELOFYZY NIE ISTNIEJA
Moderator: RedAktorzy
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Navajero
- Klapaucjusz
Istnieje jednak także pewna niewielka szansa, że jest to wizja powstała w czasie intensywnych ćwiczeń mistycznych. Kiedy po trwającym 15 minut powstrzymaniu oddechu, w pozycji stania na głowie, zatykamy środkowym palcem lewą dziurkę od nosa, wymawiając z naciskiem kosmiczną mantrę "Ffyt".Alfi pisze:Smok to obraz Celofyza zrodzony w umysłach ludzi słabo znających Prawdę, ale intuicyjnie przeczuwających jej istnienie.
"Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
- Ellaine
- Klapaucjusz
Hm... Celofyzy... Ale o co chodzi? Przeglądam ten temat i zaczynam rozumieć mniej niż rozumiałam. Chyba pójdę się leczyć...
A celofyzy JUŻ nie istnieją, skoro to były dinozaury... To tak tylko, ale jednak pójdę się leczyć. xD
A celofyzy JUŻ nie istnieją, skoro to były dinozaury... To tak tylko, ale jednak pójdę się leczyć. xD
Piękne kłamstwo? Uwaga! To już twórczość - S. J. Lec
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
- Millenium Falcon
- Saperka
Ekhm... smoki są dwa. Jeden to Ellaine, drugi to ja. Trzecim ewentualnie możesz być Ty, jak status wskazuje. Reszta to tanie podróbki;)Alfi pisze:Smok to obraz Celofyza zrodzony w umysłach ludzi słabo znających Prawdę, ale intuicyjnie przeczuwających jej istnienie.
Ellaine: zajrzyj do Zakużonej Planety. Tam się dowiesz czym jest celofyz i co Ci mogą zrobić wiewiórki.
ŻGC
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
Imoł Afroł Zgredai Padawan
Scissors, paper, rock, lizard, Spock. - Sheldon Cooper
- Ellaine
- Klapaucjusz
Tzn. wiem skąd to się wziąwszy... co prawda nie przeczytałam całego tekstu z ZP, bo miałam coś ważniejszego do roboty. Ale i tak pójdę się leczyć... (na nogi, bo na głowę już za późno).
O wypraszam to sobie... Ja tam żadnym obrazem Celyfoza nie jestem! To nie obraz, ale obraza dla Smoka :PAlfi pisze:Smok to obraz Celofyza
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Ech, Ellaine, czemu taką przyziemną materialistką jesteś? Sformułowana przeze mnie teza nadaje Ci nowy wymiar duchowy, sytuuje Cię w rejonach bliskich Absolutu - a Ty się oburzasz?Ellaine pisze:O wypraszam to sobie... Ja tam żadnym obrazem Celyfoza nie jestem! To nie obraz, ale obraza dla Smoka :PAlfi pisze:Smok to obraz Celofyza
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Ellaine
- Klapaucjusz
Właśnie dlatego... bo Absolut zwykle jest samotny. I to chyba też wódka taka jest, niedobrze... Mnie tam mój własny wymiarowy wymiar wystarczy, nie materializm tu wychodzi - a minimalizm, mnie niewiele potrzeba. :))Sformułowana przeze mnie teza nadaje Ci nowy wymiar duchowy, sytuuje Cię w rejonach bliskich Absolutu - a Ty się oburzasz?
Ale jeśli Ty Alfi-Smoku chcesz być obrazem Celofyza, to proszę bardzo :)
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Absolut dobry jest z zimnym sokiem porzeczkowym lub wiśniowym, niegazowanym rzecz jasna. Sprzyja celofyzjańskiej kontemplacji.Ellaine pisze: Absolut to wódka taka... A wódka to już w ogóle źle mi się kojarzy.
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- Ellaine
- Klapaucjusz
Wódka to zuo. Ale to tylko moje osobiste zdanie.
ftsl
ftsl
- Ellaine
- Klapaucjusz
Niewykluczone, że niekoniecznie. Nie pijam drinków, nikt mnie drinkiem nie częstował. Zresztą, moje opinie nie są miarodajne, bo rzadko piję alkohol - i dobrze mi z tym :))Ale drinki już niekoniecznie.
O, to może wymyśl drinka - Celofyz? Może być nawet z Absolutem. Wtedy na pewno będą istnieć Celofyzy! :D
- Millenium Falcon
- Saperka
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Millenium Falcon
- Saperka