EURO 2008
Moderator: RedAktorzy
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
- Ellaine
- Klapaucjusz
Oj tam, cieszcie się, że drugi polski-Niemiec nie strzelił żadnej bramki ;) Poza tym Kubica wygrał, przynajmniej jeden z tych naszych sportowców jest dobry w tym, co robi. :)
edit: i czemu chcecie mordować komentatorów? bez nich ten mecz byłby nudny i mało zabawny. :]
edit: i czemu chcecie mordować komentatorów? bez nich ten mecz byłby nudny i mało zabawny. :]
Ostatnio zmieniony ndz, 08 cze 2008 22:51 przez Ellaine, łącznie zmieniany 1 raz.
Piękne kłamstwo? Uwaga! To już twórczość - S. J. Lec
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
Cudnie, fajnie i gites - gdy definitywnie odwalę kitę - J. Nohavica
Rękopis znaleziony w pękniętym wazonie
- kiwaczek
- szuwarowo-bagienny
A ja tam akurat w starciu nasi-Chorwacja będę po stronie tych drugich. Dlaczego? Bo spędziłem tam właśnie dwa tygodnie i jestem pod silnym wrażeniem tego, co ten mały naród potrafił zrobić.
Mają raptem 5,5 miliona mieszkańców, górzysty kraj, jeszcze niedawno mieli wojnę i sporo zniszczeń, nie są w UE (jeszcze), nie mają rozwiniętego przemysłu, nie za wiele bogactw naturalnych, górzysty kraj - znaczy powinni mieć dopiero przejegrane. A co mają? Autostrady szybko powstające, wielokilometrowe tunele pod górami, pomysł na swój kraj, szybko rozwijającą się bazę turystyczną, porządek, itp. I to bez wielkich funduszy europejskich, które u nas podobno miały zmienić kraj.
Sprawiają wrażenie jak by im się po prostu chciało. Niby nic, ale u nas tylko narzekanie jest w modzie, a dążenie do sukcesów - to już sprawa podejrzana. Ech...
Tak więc - do boju Hrvatska!
Mają raptem 5,5 miliona mieszkańców, górzysty kraj, jeszcze niedawno mieli wojnę i sporo zniszczeń, nie są w UE (jeszcze), nie mają rozwiniętego przemysłu, nie za wiele bogactw naturalnych, górzysty kraj - znaczy powinni mieć dopiero przejegrane. A co mają? Autostrady szybko powstające, wielokilometrowe tunele pod górami, pomysł na swój kraj, szybko rozwijającą się bazę turystyczną, porządek, itp. I to bez wielkich funduszy europejskich, które u nas podobno miały zmienić kraj.
Sprawiają wrażenie jak by im się po prostu chciało. Niby nic, ale u nas tylko narzekanie jest w modzie, a dążenie do sukcesów - to już sprawa podejrzana. Ech...
Tak więc - do boju Hrvatska!
I'm the Zgredai Master!
Join us young apprentice!
Jestem z pokolenia 4PiP i jestem z tego dumny!
Join us young apprentice!
Jestem z pokolenia 4PiP i jestem z tego dumny!
- Harna
- Łurzowy Kłulik
- A.Mason
- Baron Harkonnen
Ja tam lubie kibicowac slabszym, dlatego dzis kibicowalem Niemiaszkom. Mniej ich bylo na boisku niz naszych...
1) Artykuł 54. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
2) Życie zmusza człowieka do wielu czynności dobrowolnych. Stanisław Jerzy Lec
2) Życie zmusza człowieka do wielu czynności dobrowolnych. Stanisław Jerzy Lec
- Bakalarz
- Stalker
Nie inaczej. Dlatego Podolskiego lubię, mimo wszystko. Nie wstydzi się polskiego pochodzenia, ale jest profesjonalistę, który strzela bramki. Ech, że kibice jeszcze nie nawiedzili PZPNu ogniem i mieczem :?Alfi pisze:A kiedyś pewien Łukaszek z dwoma paszportami w kieszeni prosił o powołanie do kadry. Geniusze z PZPN go olali. Dopiero wtedy wyciągnął ten drugi paszport.
I to Polska właśnie.
EDIT:
Ech, szkoda będzie Leo po turnieju, już mondży ludzie mają swoje własne supergenialne metody na sukces. Aż mnie skręca ;/
Ale tak po polsku, to mi na boisku zabrakło błyskotliwości Ebiego.
Ostatnio zmieniony ndz, 08 cze 2008 23:00 przez Bakalarz, łącznie zmieniany 1 raz.
Sasasasasa...
- Millenium Falcon
- Saperka
- Ignatius Fireblade
- Kameleon Super
- Urlean
- Fargi
- Alfi
- Inkluzja Ultymatywna
Bo kibice ludzie kurtularne som, to przeszkadzać nie chcieli w ważnych zajęciach. Tych, nad którymi tera prokuratory główkują.Bakalarz pisze: Ech, że kibice jeszcze nie nawiedzili PZPNu ogniem i mieczem :?
Le drame de notre temps, c’est que la bêtise se soit mise à penser. (Jean Cocteau)
Hadapi dengan senyuman.
Hadapi dengan senyuman.
- BMW
- Yilanè
Bakalarz
Choć chciałoby się, aby już tak do końca.
A teraz mam nadzieję pocieszyć się zwycięstwem (choćby najskromniejszym) nad Austrią.
Tylko tak mi się jednak zdaje, że to pociesznie nie będzie trwało zbyt długo.A na pocieszenie mamy Kubicę na pierwszym miejscu tak w wyścigu jak i w klasyfikacji :
Choć chciałoby się, aby już tak do końca.
A teraz mam nadzieję pocieszyć się zwycięstwem (choćby najskromniejszym) nad Austrią.
- Ignatius Fireblade
- Kameleon Super
-
- Psztymulec